Afdracht Nederlandse Loterij aan Nederlandse Curling Bond

Cirkelvorming afbeelding met vijf foto's van sporters, met in het midden de tekst "Nederlandse Loterij geeft door".

Nederlandse Curling Bond ontvangt 112.559 euro van Nederlandse Loterij
Een grote, vette cheque van de Nederlandse Loterij voor Nederlandse Curling Bond. Dank daarvoor!

Geld waarmee we sport voor jong en oud mogelijk maken. Voor mensen die sporten met een hulpmiddel, of vanuit een rolstoel. 
Geld waarmee we veilige sport aanbieden, want we zorgen voor gedragsregels, aansluiting in het tuchtrecht en vertrouwenscontactpersonen.
Geld waarmee we mensen plezier laten beleven in de sport, want lol in de sport; daar gaat het om!

Arnoud Strijbis, directeur van de Nederlandse Curling Bond én de Nederlandse Handboogbond:
“Het is mooi goed en eervol om als directeur leiding te geven aan twee bonden die in samenwerking voorop lopen, die veel talent huisvesten en die met relatief weinig middelen veel sport neerzetten voor hun leden.
Belangrijkste; het verbinden van mensen die met plezier en veilig sporten. Aan die organisatie bouw ik, samen met collega’s, besturen en vele vrijwilligers!”

Wow ✨, ook dit jaar krijgen we een heel mooi bedrag van @NederlandseLoterij. Met € 112.559  kunnen we ons blijven inzetten voor de sport waar wij zo van houden. Voor jong en oud, topsporters en amateurs. #NederlandeLoterijGeeftDoor 🧡 

Arnoud Strijbis, directeur van de Nederlandse Curling Bond en de Nederlandse Handboogbond, houdt twee cheques vast voor een blauwe achtergrond. Voor elke bond één cheque.
Trotse directeur Arnoud Strijbis met de cheques voor beide sportbonden.

Gerelateerd nieuws

Breedtesport

Start curlingseizoen bij curlingclubs

Seizoen 2023-2024 is net gestart of start binnenkort bij de Nederlandse curling clubs Het is half september en we kunnen (bijna) weer curlen bij onze

Breedtesport

Druk begin van curlingseizoen

Seizoen 2023-2024 is volop gestart met verschillende toernooien en een curlingkamp Buiten wisselen regen en zon elkaar af. In sommige regio’s zijn de scholen weer

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch