Team Bomas wint kwalificatie voor het EK dames C-divisie

Afgelopen weekend werd het kwalificatietoernooi gespeeld voor het Europees kampioenschap curling voor damesteams in de C-divisie.
Voor het eerst sinds 2004 waren er voldoende spelers om een kwalificatietoernooi te spelen.

Op vrijdagavond speelden het junioren talenten-team Bomas en het nieuwe team van curling-enthousiastelingen team Hummel de eerste wedstrijd van een best of three. De wedstrijd werd in 7 ends gewonnen door team Bomas, dat door (het wachten op) coronatest-uitslagen invaller Kimberley speelde. Tijdens de tweede wedstrijd op zaterdagochtend kwamen de drie speelsters van team Hummel moeizaam op gang en werd in 6 ends verloren.

Van harte gefeliciteerd aan team Bomas met deze kwalificatie!
Lisenka, Marit, Vanessa, Anandi, Linde, Kimberley en coach Carlo.

De Nederlandse Curling Bond bedankt daarnaast de spelers van team Hummel (Sylvia, Dagmar, Corine en Nikki) voor hun enthousiasme! En de organisatoren, timers, scheidrechters, ijsmeesters en baanbeheerder van Curlingbaan Zoetermeer voor de organisatie.

Op naar een mooi EK-C in Dumfries, Schotland, van 29 april tot 6 mei!

#ECCC2023 #EKCurling #EKKwalificatie

Gerelateerd nieuws

Breedtesport

Start curlingseizoen bij curlingclubs

Seizoen 2023-2024 is net gestart of start binnenkort bij de Nederlandse curling clubs Het is half september en we kunnen (bijna) weer curlen bij onze

Breedtesport

Druk begin van curlingseizoen

Seizoen 2023-2024 is volop gestart met verschillende toernooien en een curlingkamp Buiten wisselen regen en zon elkaar af. In sommige regio’s zijn de scholen weer

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch