Druk begin van curlingseizoen

Seizoen 2023-2024 is volop gestart met verschillende toernooien en een curlingkamp

Buiten wisselen regen en zon elkaar af. In sommige regio’s zijn de scholen weer begonnen. En op het ijs? Is het curlingseizoen goed begonnen!
Team Gösgens speelde vorig weekend de Baden Masters in Zwitserland en dit weekend de Euro Super Series in Stirling in Schotland. Komend weekend spelen ze de Oslo Cup in Noorwegen.
Bij Curling Zoetermeer werd dit weekend het internationale Sweetlake Summercup curlingtoernooi gespeeld, met deelnemers uit Wales, Frankrijk, België en natuurlijk Nederland. Het was zowel sportief als gezellig een succes!
Wat een mooie start van het seizoen!
Wil jij ook curlen? Kijk op onze site en boek een curlingclinic of kennismakingscursus curling bij één van de Nederlandse Curling Clubs of Curlingbaan Zoetermeer!
#Curling #Rolstoelcurling #Curlingtoernooi #TeamGösgens #CurlingCamp #YoungLeader #Seizoensstart #CurlingClinic #Teambuilding #Bedrijfsuitje

📷 Team Gösgens/Shari Leibbrandt, Marcel de Roo, Curling Luxemburg Instagram.

Gerelateerd nieuws

Teamfoto van Team Klomp in donkere TeamNL-kleding bij de training in Aberdeen (Schotland).
Mixed (teams)

Kwalificatietoernooi WK mixed 2024: 1-3 maart

Komend weekend zullen drie teams een kwalificatietoernooi spelen om te bepalen wie Nederland zal vertegenwoordigen op het WK mixed curling championship 2024. Aan het kwalificatietoernooi

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch