Druk begin van curlingseizoen

Share This Post

Seizoen 2023-2024 is volop gestart met verschillende toernooien en een curlingkamp

Buiten wisselen regen en zon elkaar af. In sommige regio’s zijn de scholen weer begonnen. En op het ijs? Is het curlingseizoen goed begonnen!
Team Gösgens speelde vorig weekend de Baden Masters in Zwitserland en dit weekend de Euro Super Series in Stirling in Schotland. Komend weekend spelen ze de Oslo Cup in Noorwegen.
Bij Curling Zoetermeer werd dit weekend het internationale Sweetlake Summercup curlingtoernooi gespeeld, met deelnemers uit Wales, Frankrijk, België en natuurlijk Nederland. Het was zowel sportief als gezellig een succes!
Wat een mooie start van het seizoen!
Wil jij ook curlen? Kijk op onze site en boek een curlingclinic of kennismakingscursus curling bij één van de Nederlandse Curling Clubs of Curlingbaan Zoetermeer!
#Curling #Rolstoelcurling #Curlingtoernooi #TeamGösgens #CurlingCamp #YoungLeader #Seizoensstart #CurlingClinic #Teambuilding #Bedrijfsuitje

📷 Team Gösgens/Shari Leibbrandt, Marcel de Roo, Curling Luxemburg Instagram.

More To Explore

Uncategorized

Clubloterij, maak kans op mooie prijzen!

De Nederlandse Curling Bond neemt deel aan de Clubloterij, een nieuw initiatief van NOC*NSF omde Nederlandse breedtesport een financiële boost te geven. Wij grijpen deze

Kom jij ook curlen?

Ontdek curling!