Stevige lobby voor compensatie energiekosten sportverenigingen

De inflatie is hoog en met name de energiekosten stijgen rap. Dat heeft ook impact op curling clubs. De Nederlandse Curling Bond (NCB) is zeer actief in de lobby, die samen met NOC*NSF, het Platform Ondernemende Sportaanbieders en andere partners in de sportsector wordt gevoerd. De uitgevoerde acties zijn onder meer hier op de website van NOC*NSF terug te lezen.

In diverse overleggen is de NCB aanwezig om input te leveren om zo snel mogelijk te komen met compensatiemaatregelen voor de korte termijn en investeringen voor de langere termijn. Belangrijk daarbij is ook dat we afgelopen jaren al vaker voorbeelden van mogelijke subsidies te verduurzaming van accommodaties hebben doorgezet.
Blijf deze mogelijkheden bekijken en onderzoeken, ook in samenspraak met de gemeente waar de curling clubs zijn gevestigd.

Vragen, opmerkingen, goede voorbeelden en input zijn altijd welkom via info @ curling.nl.

Gerelateerd nieuws

Breedtesport

Start curlingseizoen bij curlingclubs

Seizoen 2023-2024 is net gestart of start binnenkort bij de Nederlandse curling clubs Het is half september en we kunnen (bijna) weer curlen bij onze

Breedtesport

Druk begin van curlingseizoen

Seizoen 2023-2024 is volop gestart met verschillende toernooien en een curlingkamp Buiten wisselen regen en zon elkaar af. In sommige regio’s zijn de scholen weer

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch