Ontdek Curling! Kom jij ook Curlen?

Share This Post

Het curling seizoen 2022-2023 is begonnen of begint binnenkort bij alle Nederlandse curlingclubs!
Wil je een keer een curling clinic volgen? Een kennismakingscursus doen? Of een proefles volgen?
Hieronder vind je informatie over de verschillende clubs.

Curling Club Friesland
De trainingen van Curling Club Friesland (CCF) beginnen op maandag 19 september in Thialf (Heerenveen) en dinsdag 20 september in de Elfstedenhal (Leeuwarden).
Je kunt nu alvast clinics aanvragen via hun website. Ook voor een proefles kun je contact opnemen via de website van Curling Club Friesland.
Wil je tijdens een toernooi zien hoe curling gespeeld wordt? Op zaterdag 8 oktober is het IFKK in de Elfstedenhal in Leeuwarden.
Bij CCF is ook een groep rolstoelcurlers actief.

Curling Club PWA Zoetermeer
Curling Club PWA traint op Curlingbaan Zoetermeer, waar al twee toernooien zijn gehouden. Het curlingseizoen start voor de clubleden op woensdag 7 september.
De Curling Club organiseert in september curling try-outs op woensdagen 7, 14 en 21 september. Je kunt je aanmelden of meer informatie vinden via de website van Curling Club PWA Zoetermeer.

Curling Club Tilburg
Curling Club Tilburg (CCT) viert dit jaar het vijftigjarig bestaan. De trainingen voor leden starten donderdag 8 september. Je kunt ook bij CCT nu alvast een curling clinic of beginnerscursus boeken. Later in het najaar staat een speciale beginnerscursus voor de jeugd op het programma. Ook ouders mogen dan meedoen.
Alle informatie en en aanmelden via de website van Curling Club Tilburg.

Curling Club Utrecht
Curling Club Utrecht (CCU) viert dit jaar ook het vijftigjarig bestaan. Dit jubileumseizoen start op zaterdag 1 oktober met het openingstoernooi voor hun leden.
Je kunt alvast curling clinics aanvragen via hun website. Twee keer per seizoen organiseert CCU een kennismakingscursus curling. De precieze data (in oktober/november 2022 en januari/februari 2023) en meer informatie vind je op de website van Curling Club Utrecht.

Met de volgende filmpjes krijg je in een paar minuten een indruk van deze prachtige sport.

Dit is curling in het kort.https://www.youtube.com/embed/VlQ0gnEGuRU

En dit is een Engelstalig filmpje.
https://www.youtube.com/embed/IOk9SVzqHsk

More To Explore

Uncategorized

Clubloterij, maak kans op mooie prijzen!

De Nederlandse Curling Bond neemt deel aan de Clubloterij, een nieuw initiatief van NOC*NSF omde Nederlandse breedtesport een financiële boost te geven. Wij grijpen deze

Kom jij ook curlen?

Ontdek curling!