Nick Buren aan de slag als projectleider

Share This Post

Vanaf 1 maart 2024 is Nick Buren aan de slag bij de Nederlandse Curling Bond als projectleider ontwikkeling curling. Dit is een nieuwe functie, die past bij de ambitie van de NCB om de basis van curling in Nederland te versterken. Nick zal dus in eerste instantie vooral aan de slag gaan met de vier bestaande curlingverenigingen in Heerenveen/Leeuwarden, Tilburg, Utrecht en Zoetermeer en hun verbinding met het sportakkoord. Ook is de ambitie om samenwerking te zoeken met aanbieders van curling, onderwijs en eigenaren van curlingbanen. Dit alles is in lijn met het meerjarenbeleidsplan van de NCB ‘Iedereen kan curling spelen in Nederland’.

Nick stelt zich voor

“Ik ben Nick Buren (24), woon op het moment in Zwolle omdat ik hier Sportkunde heb aan de Hogeschool Windesheim. Naast mijn studie ben ik ook zeer actief geweest bij een organisatie voor internationale studenten. Dit lokaal als voorzitter en nationaal als projectmanager. Dit uit een interesse voor het ontmoeten van nieuwe mensen uit andere culturen en reizen. Als sportkundige ben ik veel met sport bezig en vind ik het leuk om zelf te sporten en sportevenementen te bezoeken. Ik hoop jullie snel een keer te zien op het ijs!”

More To Explore

Breedtesport

Vebego NK curling 2024 van 12 t/m 14 april

De Nederlandse Curling Bond organiseert komend weekend een meerdaags Nederlands kampioenschap curling. Het Vebego NK curling zal van vrijdag 12 tot en met zondag 14

Kom jij ook curlen?

Ontdek curling!